Badkamer op maat in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Zoekt u een specialist voor het ontwerpen van een badkamer op maat in Ingelmunster? Ons interieurbouwbedrijf Alluur is uw partner voor een badkamer die volledig naar uw wens is. Wij ontzorgen u door uw badkamer op maat te ontwerpen en te plaatsen. Zo creëren wij voor u de badkamer waar genieten en ontspanning centraal staan.

Geinteresseerd in onze badkamers op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

 

Inspiratie voor een badkamer op maat

De badkamer is een belangrijke ruimte in uw huis waar u zich klaarmaakt voor de dag en waar u uzelf na een lange dag weer opfrist. Het is logisch dat u wilt dat deze badkamer een bepaalde rust uitstraalt. Een landelijke badkamer zorgt voor deze rustgevende sfeer door de houten meubels. Wilt u meer inspiratie opdoen voor badkamermeubels, badkamertegels of andere benodigdheden? Bekijk dan onze realisaties. Wij geven ook interieuradvies voor een badkamer op maat.

 

Laat u door ons adviseren voor een badkamer

Om een badkamer op maat te realiseren is kennis en expertise nodig en dit hebben onze specialisten. Wij bieden interieur op maat aan waarbij wij uw wensen omzetten naar een badkamerontwerp dat bij u past. Wij zorgen ook voor de plaatsing van uw badkamer. Schakel onze hulp in door contact met ons op te nemen of door te bellen naar 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy