Berging op maat in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Om alle spullen in uw huis zo slim en compact mogelijk op te kunnen bergen, laat u een berging op maat creëren door de experts van Alluur gevestigd in Ingelmunster. Een berging op maat is ideaal voor het praktisch organiseren van huishoudelijke spullen. Zo geeft u al uw spullen en vast plekje en zijn ze ook binnen handbereik. Droomt u van een praktische en stijlvolle berging? Dan zit u bij ons goed.

Geinteresseerd in onze berging op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Wat is het nut van een berging op maat?

Een berging is en praktische ruimte in een woning en wordt vaak geplaatst voor het opbergen van wasmachines en wasproducten. Bij deze berging zorgen ingemaakte kasten ervoor dat het opbergen van spullen extra makkelijk wordt door bijvoorbeeld push-to-open lades toe te voegen. Bij een berging op maat is het ook mogelijk om uw wasmachine en droger op een goede hoogte te zetten zodat u er makkelijk bij komt. Daarnaast is het mogelijk voor ons om kasten voor een schuin dak te plaatsen. Zo wordt elke ruimte in uw woning goed gebruikt door middel van interieur op maat.

 

Schakel ons in om uw droomwoning te realiseren

Wilt u een functionele en stijlvolle berging op maat voor uw woning? Onze interieuradviseurs vertellen u graag meer. U bent van harte welkom in ons open atelier en profiteer ook van onze andere troeven wanneer u ons inschakelt. Stuur een e-mail naar info@alluur.be wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt.

Privacy policy Privacy policy