Kasten schuin dak Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Voor kasten onder een schuin dak zit u bij Alluur in Ingelmunster goed. Onze specialisten begrijpen als geen ander dat het vaak erg lastig is om een praktische opbergruimte te creëren onder schuine daken. Door onze op maat gemaakte kasten wordt deze opbergruimte gecreëerd en wordt uw huis efficiënter ingericht.

Geinteresseerd in onze TV-kast op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Praktische kasten voor onder een schuin dak

Elk huis is anders en daarom bieden wij interieur op maat. Dit geldt ook voor onze kasten die wij helemaal op maat maken zodat ze onder een schuin dak passen. Onze ervaren ontwerpers passen deze kasten volledig aan op uw wensen en situatie. Door het plaatsen van kasten onder een schuin dak, creëert u weer ruimte in uw huis waarvan u eerst misschien niet wist dat het mogelijk was. Onze ingemaakte kasten zorgen ook voor meer beschikbare ruimte in uw woning en ze zijn ook nog eens praktisch en stijlvol. Heeft u een washok met een schuin dak en wilt u hier kasten voor hebben? Wij ontwerpen en produceren ook een berging op maat. Zo bergt u uw wasproducten efficiënt op.

 

Schakel ons in voor maatwerkoplossingen

Een schuin dak is zeker een uitdaging bij het creëren van opbergruimte en wij helpen u hier graag bij door kasten op maat te laten maken. Wanneer u ons inschakelt als partner, profiteert u van onze troeven. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze medewerkers staan ook telefonisch voor u klaar via 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy