Keuken op maat in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

De medewerkers van Alluur verzorgen uw keuken op maat in Ingelmunster. Vindt u uw droomkeuken niet in een keukenwinkel? Laat dan uw keuken bij ons op maat maken. De keuken is de plek in uw woning waar sfeer en gezelligheid samenkomen. Wij gaan graag elke dag voor onze klanten aan de slag om hun droomkeuken te realiseren.

Geinteresseerd in onze keukens op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

 

Realiseer uw droomkeuken door een keuken op maat te laten maken

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Wij helpen u graag bij het vergemakkelijken van deze zoektocht door een keuken op maat aan te bieden. Hierbij kijken wij naar uw stijl en smaak. Wij hebben ervaring met het realiseren van moderne, tijdloze en landelijke keukens. Misschien heeft u al interieur ideeën voor uw keuken, zoals een verlengd keukeneiland, een wijnkoeler, een kookplaat met geïntegreerde afzuiging of een barkast. Wij ontwerpen en plaatsen ook ingemaakte kasten zodat u al uw keukenspullen netjes opbergt.

 

Schakel ons in voor het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken

Voor interieur op maat zit u bij ons goed. Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen in ons open atelier, een van onze troeven. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw keuken op maat te ontwerpen, realiseren en te plaatsen. Schakel ons in door contact met ons op te nemen of te bellen met een van onze medewerkers via 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy