Kinderkamer op maat Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Door een kamerkamer op maat te laten maken bij Alluur gevestigd in Ingelmunster, wordt er pas echt iets bijzonders gecreëerd. Heeft u kinderen? Dan zijn er veel mogelijkheden om kinderkamers zo functioneel maar ook zo mooi mogelijk te maken. Denk hierbij aan kasten om speelgoed in op te bergen, maar ook aan het ontwerpen van een dubbelslaper. Als professioneel interieurbouwbedrijf gaan wij met u in gesprek voor het maken van een kinderkamer op maat.

Geinteresseerd in onze kinderkamers op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Wat zijn leuke ideeën voor een kinderkamer op maat?

Heeft u kinderen? Dan ligt het vaak aan de leeftijd wat voor soort kamer en meubels zij willen. Een kamer voor een tiener vraagt net andere meubels dan een kamer voor een peuter. Door onze ervaring met interieur op maat is niets ons te gek. Wij maken bedstedes en kasten voor een schuin dak om veel ruimte te creëren. Dit geldt ook voor onze ingemaakte kasten waar bijvoorbeeld speelgoed en kleding in zijn op te bergen. Is uw kind een boekenliefhebber? Dan maken wij ook graag een boekenkast op maat in de gewenste kleur.

 

Informeer naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van een kinderkamer

Wil uw kind een andere kamerinrichting en zoekt u een interieurbouwbedrijf om dit te realiseren? Ons ervaren team denkt graag met u mee van het begin tot het einde van het proces: van kasten en bedden tot bureaus in allerlei maten en kleuren. Laat u informeren door met een van onze medewerkers te bellen via 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy