Landelijke keuken in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Uw landelijke keuken wordt ontworpen en geproduceerd bij Alluur in Ingelmunster. Naast het ontwerpen en het produceren, plaatsen wij de keuken ook in uw woning. Onze landelijke keukens zijn tijdloos door de traditionele stijl in combinatie met de moderne functionaliteit. Bij ons staan uw wensen centraal.

Geinteresseerd in onze landelijke keukens op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Wat typeert een landelijke keuken?

Wij leveren geen standaard landelijke keuken, maar we kijken echt naar uw wensen en behoeften om deze keuken op maat te maken. Om uw woning meer een geheel te laten worden, ontwerpen wij ook landelijke badkamers. Een landelijke keuken is authentiek, robuust en straalt warmte uit. Typerend zijn de houten meubels die gebruikt worden samen met de veel gebruikte kleuren wit, grijs, zwart, bruin en rood. Voor de keukenbladen worden graniet en composiet vaak gebruikt als materiaal. Ons team geeft u graag interieuradvies zodat deze keuken echt past bij de rest van uw woning en bij uw eigen stijl en smaak. Om de verschillende ruimtes te laten verbinden, is het mogelijk om een schuifdeur op maat te laten plaatsen die past bij deze stijl.

 

Neem contact met ons op voor uw droomkeuken

Wij helpen u graag van het begin tot aan het einde bij de realisatie van een landelijke keuken. Door het gebruik van interieur op maat is geen uitdaging te groot. Wilt u meer over ons weten? Neem dan contact met ons op of bel met een van onze medewerkers via 051 30 28 69 om een afspraak te maken.

Privacy policy Privacy policy