Moderne woonkamer in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Voor het laten maken van een moderne woonkamer is Alluur in Ingelmunster uw partner. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te inspireren voor het creëren van uw droomwoonkamer. De woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes in het huis en moet dus echt passen bij wie u bent.

Geinteresseerd in onze moderne woonkamers op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Een moderne woonkamer passend bij uw smaak

De woonkamer is de kamer waar u tot rust komt na een lange dag werken of waar u met vrienden en familie gaat genieten. Een woonkamer richt u dus niet zomaar in, maar hier moet echt over nagedacht worden. Een woonkamer op maat is daarom de oplossing. Bij een moderne woonkamer denkt u aan: design banken, een tv-kast op maat, moderne hanglampen, sfeervolle kussens en stijlvolle salontafels. Wij leveren ook schuifdeuren op maat om uw woonkamer met andere kamers te verbinden. De meubels en accessoires zijn helemaal naar uw eigen smaak en stijl om te toveren.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een moderne woonkamer die helemaal op uw wensen en behoeften is afgestemd? Wij geven uw woonkamer een renovatie door hier moderne meubels en accessoires aan toe te voegen. Zoekt u wat inspiratie voor interieur op maat? Bekijk de realisaties die wij al voor onze klanten hebben uitgevoerd. Neem contact met ons op of bel naar 051 30 28 69 voor meer informatie of vragen.

Privacy policy Privacy policy