Schuifdeur op maat in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Bent u op zoek naar een schuifdeur op maat in de omgeving van Ingelmunster? Dan zit u bij Alluur goed. Dit interieurbouwbedrijf in Ingelmunster is gespecialiseerd in het maken van schuifdeuren die naadloos bij uw wensen en interieur passen. Kies voor hippe stalen schuifdeuren met glazen ramen of voor houten schuifdeuren.

Geinteresseerd in onze schuifdeuren op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Wat zijn de voordelen van een schuifdeur op maat?

Schuifdeuren op maat hebben meerdere voordelen ten opzichte van standaarddeuren. Bij een schuifdeur op maat bepaalt u zelf hoe de deur eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld de materialen, patronen, afwerkingen en kleuren die passen bij de rest van uw woning. Ons team maakt gebruik van hoogwaardige materialen om een duurzame en kwalitatieve schuifdeur op maat te leveren. Kies voor glas, hout, staal of een combinatie hiervan. De schuifdeuren op maat zijn in verschillende kamers in uw woning te plaatsen, dus ook in een moderne woonkamer.

 

Schakel ons in voor een unieke deur naar wens

Wilt u een schuifdeur op maat, maar weet u niet waar u allemaal op moet letten? Wij geven u graag interieuradvies. Zo nemen wij uw zorgen uit handen en zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt. Wij staan u graag te woord en vertellen u meer over interieur op maat. Neem contact met ons op of bel naar 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy