Slaapkamer op maat in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

De experts van Alluur ontwerpen en realiseren uw slaapkamer op maat in Ingelmunster. Wij willen altijd het maximale uit deze ruimte halen, omdat u hier uw dag begint en eindigt. Dit doen wij door middel van onze zelfgemaakte meubels die passen bij uw stijl en smaak. Zo geniet u optimaal van uw slaapkamer.

Geinteresseerd in onze slaapkamers op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Een uniek ontwerp voor uw slaapkamer op maat

Onze ervaren medewerkers maken uw slaapkamer helemaal of gedeeltelijk op maat. Hierbij zijn de functionaliteit en de stijl topprioriteit. De meubels die wij ontwerpen, produceren en plaatsen zijn onder andere ingemaakte kasten. Deze kasten laten we naadloos aansluiten op uw bestaande interieur. Als u dit nog niet heeft, dan realiseren we uw slaapkamer op maat van het begin tot het einde. Houdt u van lezen? Dan vervaardigen wij voor u een boekenkast op maat. Vind u het prettig om een modern bureau in uw slaapkamer te hebben? Dan helpen wij u hier ook mee. Bekijk onze realisaties als u inspiratie wilt opdoen.

 

Schakel ons in voor echt vakmanschap

Dankzij onze ruime ervaring in interieur op maat en de vakmanschap van ons team is geen uitdaging te groot. Wij gaan ook graag met uw uitdaging aan de slag om uw slaapkamer op maat te realiseren met oog op het design en de functionaliteit. Neem contact met ons op door te bellen naar 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy