Tv-kast op maat in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Alluur is een interieurbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van een tv-kast op maat in Ingelmunster. Een tv-kast is een stijlvolle en functionele kast die niet mag ontbreken in uw woning. Bij het realiseren van een tv-kast op maat wordt er gekeken naar uw wensen en behoeften om deze kast zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken.

Geinteresseerd in onze TV-kast op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

Een persoonlijke tv-kast op maat

Interieur op maat is niet meer weg te denken in de huidige samenleving en het is dé oplossing voor het creëren van een stijlvolle en persoonlijke woning. Een tv-kast op maat past perfect in uw woonkamer doordat deze kast op het andere meubilair wordt aangepast. Met ons ruime aanbod aan materialen, kleuren en afwerkingen is alles mogelijk. Daarnaast houden wij rekening met de grootte van uw televisie en zorgen we ervoor dat er opbergruimte is voor uw mediaboxen, gameconsoles of andere accessoires. Zo is de tv-kast op maat niet alleen stijlvol, maar ook functioneel.

 

Schakel ons in voor maatwerk

Door onze jarenlange ervaring als interieurbouwbedrijf hebben we al veel klanten mogen helpen bij het realiseren van hun droomwoning. Zo ontwerpen en vervaardigen wij ook bureaus op maat. Wilt u liever meer opbergruimte voor huishoudelijke spullen? Dan maken wij een berging op maat. Kortom, voor het vernieuwen en het renoveren van uw woning zit u bij ons goed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of plan een afspraak in door te bellen naar 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy