Troeven

OPEN ATELIER

Een bezoek aan ons bedrijf begint in de burelen waar je kennis maakt met ons team, alleen zo leer je Alluur ├ęcht kennen. Om u in stijl te kunnen ontvangen werd ook ons interieur onderworpen aan een grondige renovatie. Het ontwerp van de burelen staat volledig in het teken van ons atelier. U hebt dan ook direct een mooi zicht op onze werkplek. We zijn trots op wat we maken, uiteraard staan de deuren dan ook open voor wie ons van dichtbij aan het werk wil zien. U kunt zich van de authenticiteit van onze materialen overtuigen en onze professionals aan het werk zien.

MAATWERK IN HUIS

Maatwerk is een ruim begrip. Bij ons betekent het dat we graag alles zelf in handen hebben en rechtstreeks leveren. Alleen zo zijn we zeker van de kwaliteit, effici├źntie en stiptheid. Planning en productie gebeurt nog steeds in eigen atelier, door eigen vakmensen. Ieder werkstuk wordt hier klaargemaakt. We beschikken over een up to date machinepark, ondersteund door de nieuwste software. Onze machines kennen al lang geen geheimen meer voor onze medewerkers. Daarnaast zoeken we constant naar leveranciers die kwalitatieve materialen kunnen aanbieden. Dat maakt dat we telkens een hoogwaardig product kunnen afleveren en dat is de basis om van elk project een succes te maken.

ALLE STIJLEN

We laten u niet kiezen uit een aantal voorgekauwde ontwerpen, dat zou weinig te maken hebben met een persoonlijk ontwerp. We bekijken project per project en maken alles voor uw interieur, in de stijl die past binnen de juiste context. Is uw woning nu modern, rustiek, hedendaags, landelijk, cottage, of ergens iets tussenin? Wij beschikken over de technieken en jarenlange vakkennis om elk ontwerp te realiseren.

PROFESSIONEEL ADVIES

Maatwerk en interieuradvies. Dat is onze sterkte. Kom langs voor een eerste persoonlijk en verkennend gesprek. Laat ons u begeleiden, zodat uw persoonlijkheid weerspiegelt in een nieuw ontwerp. Alluur kijkt met een frisse blik naar uw project en denkt mee tot het helemaal goed zit.

Heeft uw architect al een sterk ontwerp op papier gezet, dan is het onze taak om dat ontwerp in de realiteit te vertalen, zonder compromissen. Wij zorgen voor de uitvoering en plaatsing.

Contacteer ons
Privacy policy Privacy policy