Interieur op maat in Ingelmunster

✔ Open atelier

✔ Maatwerk in huis

✔ Professioneel advies

 

Dé specialist voor uw interieur op maat is Alluur in Ingelmunster. Wij zorgen voor een interieur dat perfect past bij uw woning. Schakel ons in voor interieurprojecten, van woonkamers en keukens tot badkamers en slaapkamers. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw wensen te realiseren door maatwerk te leveren in de omgeving van Ingelmunster.

Geinteresseerd in onze interieurs op maat?


Bel ons! Contact Opnemen

 

 

 

 

Welke soorten interieur op maat zijn er?

Wanneer u op zoek bent naar interieur op maat, dan zit u bij ons goed. Bent u benieuwd welk maatwerk wij al voor onze klanten hebben ontworpen en gemaakt? Bekijk dan onze realisaties. Wij zijn direct in te schakelen voor maatwerk in onder andere de volgende ruimtes in uw woning:

 

Wat zijn de voordelen voor u om ons in te schakelen?

Kiest u voor ons interieurbouwbedrijf, dan ervaart u de verschillende voordelen van ons interieur op maat. Wij hebben al jarenlang ervaring met het ontwerpen, produceren en plaatsen van maatwerk. Het vertalen van uw interieurwensen naar een praktisch en passend geheel doen we graag. De materialen die wij gebruiken voor een interieur op maat zijn van hoogwaardige kwaliteit, zo ook bij onze ingemaakte kasten. U geniet op deze manier zo lang mogelijk van het maatwerk dat wij leveren. Dankzij onze uitgebreide service betrekken wij u van het begin tot het einde bij het proces.

 

 

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Bent u op zoek naar interieur en zoekt u hier een partner voor? Dan zit u goed bij ons. Dankzij ons hoogwaardige maatwerk, uitgebreide interieuradvies en jarenlange ervaring staan wij voor u klaar. Bespreek uw ideeën en wensen met een van onze medewerkers door te bellen naar 051 30 28 69.

Privacy policy Privacy policy